by Serter 17 Mesajı raporla Oluşturuldu: 11 Şubat Selam Arkadaşlar ; 3D yazıcı ile ürettiğim tank modeli , hazır bir maket kadar kaliteli olmasa da olabildiğince canlandırmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz Zemin strafor üzerine seramik kil ve taşlardan oluşuyor ve üzerine akrilik boya . Beton bariyerleri yine 3D yazıcıdan bastım ve Cadence Beton effect kullanarak son aline getirdim . Hazır Maketlerde parçalar pürüzsüz oluyor fakat 3D yazıcıdan çıkan ürün çok fazla kusurlu oluyor diyebilirim. Bu sebeple zımpara ve bir kaç kat boya gerektiriyor. Hatta bazı kısımlarını macunla kapatmaya çalıştım. Üzerinde çalıştığım 2 projem daha var kısa zamanda yayınlamak ümidiyle beğenilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum 2 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 412 Mesajı raporla 12 Şubat gönderildi 3d yazıcı ile üretildi kısmına kadar acaba nereden alındı model çok güzelmiş diyordum. Renk uyumu ve model boyaması harika olmuş. 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
by Serter 17 Mesajı raporla 12 Şubat gönderildi Beğenmenize sevindim , yine asker ve araçlarını 3D ile bastığım WW2 dioraması yakında bitecek , kısa zamanda paylaşacağım 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 412 Mesajı raporla 18 Şubat gönderildi by Serter, 12.02.2021 - 10:51 yazdı: Beğenmenize sevindim , yine asker ve araçlarını 3D ile bastığım WW2 dioraması yakında bitecek , kısa zamanda paylaşacağım Yapım aşamalarıyla beklemedeyiz. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş