altineldiven 3 Mesajı raporla Oluşturuldu: 23 Ekim, 2020 Merhabalar Adım taşkın altınel siteye bi kaç sene once uye olmustum buradaki çalışmalara bakarken bende başlamalıyım demiştim ama pek zamanım olmadıgında n arada ufak çalışmalar yaparak sıkılıp kenara atıyordum ama karantina döneminde iyice bu işe başlama isteği baskın geldi ve çalışmalar yapmaya başladım ve gercekten dinlendirici oluyor oğreneceğim galiba bu işi yaptıgım bi çalışmayı buraya video olarak koyuyorum umarım hosunuza gider bidahaki sefere fotograf çekerek açıklamalı bi şekilde koyacağım tesekkürler. 2 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 412 Mesajı raporla 25 Ekim, 2020 gönderildi Fotoğraflı hallerini merak ediyoruz tüm çalışmalarınız adım adım mümkünse. Çok kişiye rehber olabilirsiniz. Çekim ve anlatım süper olmuş İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
altineldiven 3 Mesajı raporla 27 Ekim, 2020 gönderildi teşekkürler bundan sonraki çalışmam da tek tek fotolar çekip detaylı bir sekilde paylaşacagım İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
by Serter 17 Mesajı raporla 30 Ekim, 2020 gönderildi Ellerinize , emeğinize sağlık 2 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
hhalper 4 Mesajı raporla 12 Aralık, 2020 gönderildi ilk videomu sizden seyretmiş oldum cok güzel oldu ellerinize saglik 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş