Myavuz83 8 Mesajı raporla Oluşturuldu: 25 Eylül, 2019 Herkese merhaba, ben İstanbul'dan Murat. Bu hobiye ilgim uzun süredir var ama son 2 aydır kendimce birşeyler yapmaya başladım. Forumdaki üstadlardan eminim çok şey öğreneceğim. Saygılarımla 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
01usagi01 28 Mesajı raporla 25 Eylül, 2019 gönderildi Myavuz83, 43 dakika önce yazdı: Herkese merhaba, ben İstanbul'dan Murat. Bu hobiye ilgim uzun süredir var ama son 2 aydır kendimce birşeyler yapmaya başladım. Forumdaki üstadlardan eminim çok şey öğreneceğim. Saygılarımla Merhaba Murat kardeş hoş geldin. İnşallah hep beraber güzel yerlere gelip şuanda da olduğu gibi birbirimizden azda olsa dersler çıkarmak dileği ile. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Myavuz83 8 Mesajı raporla 25 Eylül, 2019 gönderildi 01usagi01, 32 dakika önce yazdı: Merhaba Murat kardeş hoş geldin. İnşallah hep beraber güzel yerlere gelip şuanda da olduğu gibi birbirimizden azda olsa dersler çıkarmak dileği ile. Hoş buldum. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 413 Mesajı raporla 26 Eylül, 2019 gönderildi Myavuz83, 21 saat önce yazdı: Herkese merhaba, ben İstanbul'dan Murat. Bu hobiye ilgim uzun süredir var ama son 2 aydır kendimce bir şeyler yapmaya başladım. Forumdaki üstadlardan eminim çok şey öğreneceğim. Saygılarımla Selamlar Murat bey hoş geldiniz aramıza. Yapmaya başladıklarınızı görmek için sabırsızlanıyoruz. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Myavuz83 8 Mesajı raporla 26 Eylül, 2019 gönderildi DioramaTürkiye, 7 saat önce yazdı: Selamlar Murat bey hoş geldiniz aramıza. Yapmaya başladıklarınızı görmek için sabırsızlanıyoruz. Teşekkür ederim bende projelerimi sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
bugrahansezgin 47 Mesajı raporla 17 Ekim, 2019 gönderildi Hoşgeldiniz Murat bey, projelerinizi görmek isteriz. 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş