bayram sarıyıldız 3 Mesajı raporla Oluşturuldu: 19 Aralık, 2018 öncelikle foruma kabul edildiğim için teşekkür etmek istiyorum.ilk kez bir foruma üye olduğum için biraz acemiyim.kusurlarımı şimdiden hoş görün çocukluğumdan beri model tren ve çevresel dioramaya ilgim büyük fakat henüz başlamak nasip olmadı.bu hususta atmam gereken ilk adım nelerdir? siz değerli arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.ayrıca eskişehirde ikamet eden hobidaşlarla da tanışmak istiyorum bir mahsuru yok ise.hayırlı akşamlar 3 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 20 Aralık, 2018 gönderildi @bayram sarıyıldız aramıza hoş geldiniz. İlk adım derken ben size bol bol dioramatürkiye forum sayfasındaki uygulamalara bakmanızı, paylaşılan videoları izlemenizi tavsiye ederim. Burada arkadaşların paylaşmış olduğu teknikler var, sizinde kendi dioramanıza katacağınız teknikleri de bizlerle paylaşmanız hepimiz için iyi bir tecrübe olacak kanısındayım. Takıldığınız yerlerde her türlü desteğe ve yorumlara açık açık olarak sizden gelecek dioramaları dört gözle bekliyor olacaz Kolay gelsin, iyi çalışmalar... 2 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 413 Mesajı raporla 20 Aralık, 2018 gönderildi Bayram bey hoş geldiniz. Sizi görmekte çok güzel. @Ozan Kaya zaten sağolsun tüm detaylara değinmiş. Forum'da açılan başlıklara derslere biraz göz atarsanız içinizdeki diorama aşkı büyüyerek artarak devam edecek ve en kısa sürede ilk çalışmanıza başlamış olackasınız emin olun Keyifli forumlar. 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mcan 624 Mesajı raporla 3 Ocak, 2019 gönderildi Merhabalar hoşgeldiniz. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş