Cihan 14 Mesajı raporla Oluşturuldu: 18 Ekim, 2018 Arkadaslar bende yeni basliyorum. Forum daki herkese bilgilendirmeler ve egitim videolari icin tesekkurler. Ilk malzeme siparisimide verdim buarada. Sabirsizlikla gelmesini bekliyorum. Hayalimdeki doga evi ile baslamayi dusunuyorum. Sizce bu baslangic icin cokmu fazla olur? İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 413 Mesajı raporla 18 Ekim, 2018 gönderildi Cihan, 10 saat önce yazdı: Arkadaslar bende yeni basliyorum. Forum daki herkese bilgilendirmeler ve egitim videolari icin tesekkurler. Ilk malzeme siparisimide verdim buarada. Sabirsizlikla gelmesini bekliyorum. Hayalimdeki doga evi ile baslamayi dusunuyorum. Sizce bu baslangic icin cokmu fazla olur? Selamlar Cihan bey; aramıza hoş geldiniz. Beraber en güzel şekilde platformda vakit geçirmek yeni şeyler öğrenmek dileği ile. Güzel bir başlangıç olacaktır. Örnek çalışmanızı tüm adımları ile diorama günlüklerine bekliyoruz İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Fatih KOÇ 5 Mesajı raporla 25 Ekim, 2018 gönderildi Cihan, 18.10.2018 - 10:55 yazdı: Arkadaslar bende yeni basliyorum. Forum daki herkese bilgilendirmeler ve egitim videolari icin tesekkurler. Ilk malzeme siparisimide verdim buarada. Sabirsizlikla gelmesini bekliyorum. Hayalimdeki doga evi ile baslamayi dusunuyorum. Sizce bu baslangic icin cokmu fazla olur? hoş geldiniz güzel ve keyifli olması adına sürekli paylaşım ve birlikteliğe devam 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş