alper arnabat 16 Mesajı raporla Oluşturuldu: 28 Temmuz, 2018 Merhabalar 5-6 aydır diorama sanatina merak saldim ve internetten topladigim veriler ile birseyler yapmaya calisiyorum..Calisma konseptim hep arabalar uzerine..Burda kendini aşan cok profesyonel insanlar var onlardan birseyler kapabilecegime eminim keyfli forumlar 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 413 Mesajı raporla 28 Temmuz, 2018 gönderildi Alper bey selamlar hoş geldiniz aramıza Sizi burada görmek harika. Çalışmalarınız hiç küçümsenecek seviye de değil mütevazi davranmışsınız fakat gayet iyi bir çalışma var önümüz de Bu süreçten sonra yeni çalışmalarınıza da ortak oluruz umarım. Keyifli forumlar. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
alper arnabat 16 Mesajı raporla 28 Temmuz, 2018 gönderildi DioramaTürkiye, 1 dakika önce yazdı: Alper bey selamlar hoş geldiniz aramıza Sizi burada görmek harika. Çalışmalarınız hiç küçümsenecek seviye de değil mütevazi davranmışsınız fakat gayet iyi bir çalışma var önümüz de Bu süreçten sonra yeni çalışmalarınıza da ortak oluruz umarım. Keyifli forumlar. Hoş buldum ☺️ Teşekkür ederim herşeyden önce tabii ki yeni paylaşımlarda sık sık karşılacağımıza eminim 🙏 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş