mcan 624 Mesajı raporla 20 Mayıs, 2017 gönderildi @Ozan Kaya hocam renk yapma konusunda paylastigim linki denedin mi? İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 20 Mayıs, 2017 gönderildi @mcan abi tüm renkler elimde yok gibi birşey. Senin o paylaştığın link sağolsun çok faydalı oldu. Baştan gri boyadım çok koyu geldi siyah boyayı çok katmışım. Sonra rengini değiştirdim. Senin link bayağı işimi gördü sağol Can. Abi su bazlı boyalar ile ilk defa böyle bir uygulama ve boya tekniği yapıyorum. Siz tecrübeli ustaların yanında beni mazur görün. Daha çok ekmek yemem lazım benim. Deneme yanılmayla zamanla bunuda çözerim sayenizde. yağrın aralara siyah ve kahve rengi tonlar atıcam foto atarım. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mcan 624 Mesajı raporla 20 Mayıs, 2017 gönderildi 21 dakika önce, Ozan Kaya yazdı: @mcan abi tüm renkler elimde yok gibi birşey. Senin o paylaştığın link sağolsun çok faydalı oldu. Baştan gri boyadım çok koyu geldi siyah boyayı çok katmışım. Sonra rengini değiştirdim. Senin link bayağı işimi gördü sağol Can. Abi su bazlı boyalar ile ilk defa böyle bir uygulama ve boya tekniği yapıyorum. Siz tecrübeli ustaların yanında beni mazur görün. Daha çok ekmek yemem lazım benim. Deneme yanılmayla zamanla bunuda çözerim sayenizde. yağrın aralara siyah ve kahve rengi tonlar atıcam foto atarım. Eline saglik cok guzel gorunuyor. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 21 Mayıs, 2017 gönderildi Bu boyamam nasıl olmuş arkadaşlar. (Boya konusunda yeniyim bütün önerilere açıkım) 5 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mcan 624 Mesajı raporla 21 Mayıs, 2017 gönderildi Süper olmuş ellerinize sağlık İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 413 Mesajı raporla 21 Mayıs, 2017 gönderildi Her yeni paylaşımda bir üst seviyeye geçiyorsunuz çok beğendim bende @Ozan Kaya bey harika iş çıkarıyorsunuz. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 22 Mayıs, 2017 gönderildi Evin çatısına kiremitler döşenmeye başladı. Kiremitleri yumurta kartonundan keserek yaptım. 4 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 413 Mesajı raporla 22 Mayıs, 2017 gönderildi İlk hali ile arasında dağlar kadar fark var. Süper bir seyir zevki sunmaya başladı her şey. Devamm devammm.. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 23 Mayıs, 2017 gönderildi Evimin çatısı yumurta kartonlarından. Bacası ev gibi strafordan. 3 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 24 Mayıs, 2017 gönderildi Boyamadan sonraki çatının durumu. Çatının rengi nasıl olmuş? Daha ek yerlerine işlem yapılacak. 4 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 413 Mesajı raporla 24 Mayıs, 2017 gönderildi Çok dürüst konuşacağım ilk başlarda acaba soruları vardı aklımda ama şu son görüntüden sonra sizi ayakta alkışlayasım geldi süper bir sonuç çıkmış ortaya ! İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 24 Mayıs, 2017 gönderildi 55 dakika önce, DioramaTürkiye yazdı: Çok dürüst konuşacağım ilk başlarda acaba soruları vardı aklımda ama şu son görüntüden sonra sizi ayakta alkışlayasım geldi süper bir sonuç çıkmış ortaya ! Sağ olun @DioramaTürkiye reis, sizlerin sayesinde bu seviyelere kadar gelebildik. Şimdi çevre düzenlemesi ve alan ne yapabilirim diye araştırmaya başladım, yanından akan bir dere yapma gayretindeyim youtube de su jeli diye bir link buldum onun incelemesindeyim. Aklıma farklı seçenekler geliyor, epoksi ve fiberglassçıların kullandığı ilaçlar var onlardan da deneyebilirim. su efekti vermek biraz sıkıntılı bir durum. Bunu deneyen arkadaşlardan her türlü görüş öneri yorum alınır. Saygılarımla... 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 413 Mesajı raporla 24 Mayıs, 2017 gönderildi Evet su efekti konusunda @Amasra74 güzel kaynak sağlayabilir yardım isteyebilirsiniz diye düşünüyorum. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 25 Mayıs, 2017 gönderildi Akşam rulo balya yaptım. Yapım tekniklerini @MEHMET SELİM ERGÜVEN hocam paylaşmıştı. Ben ketenden yaptım. Eskiden su borularının ek yerlerine su kaçırmaması için sarılan keten kullandım. Ketenimiz bu. Makas yardımıyla kırpık kırpık kesip bantın özerine yapıştırmak suretiyle bu hale geldi. Güzel ve şirin oldu. @MEHMET SELİM ERGÜVEN hocama teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla. 3 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mcan 624 Mesajı raporla 25 Mayıs, 2017 gönderildi @Ozan Kaya hocam binayı diktiniz peyzaja başladınız. Kurguyu merak ve heycanla bekliyorum. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 25 Mayıs, 2017 gönderildi @mcan hocam köy dioraması, her geçen gün eklemeler sürekli olucak. Tandır fırın, evin yanına bahçe hatta sera bile yapmayı düşünüyorum. Kağnı arabası ve 1/50 hayvan figürü bulabilirsem koyun keçi ağıl barınak yeri yapmayı düşünüyorum. Zamanla elimizden geldiği kadar sizlerin sayesinde bir şeyler yapmaya çalışıcaz Can Saygılarımla... İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mcan 624 Mesajı raporla 25 Mayıs, 2017 gönderildi 1/50 hayvan figürü için bir önerim olacak oyuncakcılarca çocuklar için satılan oyuncaklar var poşetler içinde 10 TL ye falan onlara bir bak istersen İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mcan 624 Mesajı raporla 25 Mayıs, 2017 gönderildi 1 dakika önce, Ozan Kaya yazdı: @mcan hocam köy dioraması, her geçen gün eklemeler sürekli olucak. Tandır fırın, evin yanına bahçe hatta sera bile yapmayı düşünüyorum. Kağnı arabası ve 1/50 hayvan figürü bulabilirsem koyun keçi ağıl barınak yeri yapmayı düşünüyorum. Zamanla elimizden geldiği kadar sizlerin sayesinde bir şeyler yapmaya çalışıcaz Can Saygılarımla... Eminim güzel olacak. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 25 Mayıs, 2017 gönderildi 1 dakika önce, mcan yazdı: 1/50 hayvan figürü için bir önerim olacak oyuncakcılarca çocuklar için satılan oyuncaklar var poşetler içinde 10 TL ye falan onlara bir bak istersen Aslında dediğin gibi bakmıyor değilim, oğlumun oyuncakların içinde güzel hayvanlar var yalnız biraz büyük, 1/50 hayvan figürü arayışındayım. 10 TL ye hayvan figürü bulursan 1/50 al bana abi, İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mcan 624 Mesajı raporla 25 Mayıs, 2017 gönderildi ölçek olarak değilde cm olarak söyleyebilirsen bakarım bizim burada o tarz satış yapan çok yer var. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 25 Mayıs, 2017 gönderildi 3 saat önce, mcan yazdı: ölçek olarak değilde cm olarak söyleyebilirsen bakarım bizim burada o tarz satış yapan çok yer var. Abi insan figürü 4 cm. koyun keçi 2 cm, inek 3,4 cm yüksekliğinde olursa muhakkak al. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 25 Mayıs, 2017 gönderildi Kurumuş bir ağacın dalından kırdığım dal ile, doğadan topladığım yosunların bir ağaca dönüşmesi. 3 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mcan 624 Mesajı raporla 25 Mayıs, 2017 gönderildi (düzenlendi) 34 dakika önce, Ozan Kaya yazdı: Abi insan figürü 4 cm. koyun keçi 2 cm, inek 3,4 cm yüksekliğinde olursa muhakkak al. Alındı Anlaşıldı. Umarım oyuncakcıda denk gelir. Bakıyorumda yosunlar hemen işe yarar hale gelmeye başlamı. 25 Mayıs, 2017 tarihinde mcan tarafından düzenlendi metin düzenlemesi İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 25 Mayıs, 2017 gönderildi @mcan abi daha boyalı suya yatırdığım yosunlarda var. Her türlü yosun mevcut. Abi senin için sana yosun toplamaya da çıkarım. 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mcan 624 Mesajı raporla 25 Mayıs, 2017 gönderildi Tamam Tamam ankara'ya döneyim ilk işim çoluğu çocuğu alıp figürlere bakacağım Eyvallah çok saolasın ihtiyacım olduğunda senin kapını çalarım. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş