Ozan Kaya 440 Mesajı raporla Oluşturuldu: 3 Mayıs, 2017 Merhaba arkadaşlar. Forum sayfası gittikçe hareketlenmeye başladı. Bende akşam strafordan ufak tefek bir şeyler yapıp sizlerle paylaşmak istedim. Şimdilik stroforları kesip toplu iğne sayesinde birleştirmesini yaptım. Ev taş desenli bir ev olacak. 1/50 figür Merdivenli 2 katlı Balkonu da var Ama cam penceresi yok. boş bir kapısı var 8 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mcan 624 Mesajı raporla 3 Mayıs, 2017 gönderildi Straforu nasıl bu şekilde düzgün ve pürüzsüz kestiniz detay verebilirmisin hocam. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 3 Mayıs, 2017 gönderildi Abi cetvel + maket bıçağı. fakat tek kesim yapmıyorsun, kesilecek çizginin üzerinden birçok kez maket bıçağını fazla bastırmadan kestim. böylece düzgün kesim yapmış oluyor. Duvardaki taş desenlerini kurşun kalem ile biraz bastırarak şekillendirdim. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mcan 624 Mesajı raporla 3 Mayıs, 2017 gönderildi Gerçekten şekil olmuş bitimini merakla bekliyorum İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
MEHMET SELİM ERGÜVEN 384 Mesajı raporla 3 Mayıs, 2017 gönderildi Straforu sonradan üstünü kaplıycakmısınız yoksa sadece boyama ile renklendirecekmisiniz İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 3 Mayıs, 2017 gönderildi @MEHMET SELİM ERGÜVEN hocam Straforun üzerine boya uygulaması yapıcam. Bakalım nasıl olacak ve duracak. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 413 Mesajı raporla 3 Mayıs, 2017 gönderildi Forum'da gün geçtikçe iyi değil en iyiye giden projeleri görmek mutluluk verici. Doğru kategori altında doğru paylaşım olmuş emeğinize sağlık @Ozan Kaya bey. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 4 Mayıs, 2017 gönderildi Bu şekilde bir kapı nasıl olur? 4 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 413 Mesajı raporla 4 Mayıs, 2017 gönderildi Gayet iyi.. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 4 Mayıs, 2017 gönderildi Bu akşamlık bu kadar yeter. 2 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 6 Mayıs, 2017 gönderildi Kapısı ve penceresi olan strafor evimden bir kaç foto.(önerilere açık)☺ 4 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 413 Mesajı raporla 6 Mayıs, 2017 gönderildi Bu projeden beklentim büyük @Ozan Kaya bey. Özellikle boya aşamasında herkesi çok heyecanlandıracağınız kanısındayım. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
MEHMET SELİM ERGÜVEN 384 Mesajı raporla 6 Mayıs, 2017 gönderildi çok güzel gidiyor bende boya aşamasını merak ediyorum güzel bir şey olacak farklı öğle tahmin ediyorum. eskitme nasıl olur acaba bunda İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mcan 624 Mesajı raporla 6 Mayıs, 2017 gönderildi Merakla bekliyorum. Benim sonbahar'a benzedi her gün yaptıkca ilerlemeler göz önüne geliyor. Dizi filim izler gibiyim en heycanlı yerinde resimler bitiyor bir kaç gün sonra projenin ilerlemiş hali karşımıza çıkıveriyor. Hocam tekrar eline sağlık. 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 9 Mayıs, 2017 gönderildi Yavaş ilerliyorum fakat güzel bir eser çıkıcak işallah. Bu akşamki çalışmarımdan bir kaçı. Balkonun altına kemer yapmayı düşünüyorum. Aile boyu evin inşaatına bakmaya gelmişler! 4 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mcan 624 Mesajı raporla 9 Mayıs, 2017 gönderildi Az kalmış Sanırım haftasonu proje tamamlanır bizde bitmiş halini görürüz diye düşünüyorun. Altına dönen bişey yapmayı unutmayın İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 413 Mesajı raporla 9 Mayıs, 2017 gönderildi Hikaye anlatımını okumak ayrı bir zevk ! hikayenin geneline bakmak ayrı bir zevk ! gelişmeleri beklerken sabırsızlanmak ayrı bir zevk ! Bize bu heyecanı yaşattığınız için teşekkürler. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 9 Mayıs, 2017 gönderildi (düzenlendi) @mcan hocam ben dönen değilde sağa sola yatan veya havalanıp süzülen bir platformu yapsam. Bana fikirler hakkında detaylı bilgi verirsiniz Can abi hafta sonuna yetişmez. Sadece geceleri bakabiliyorum. Malum yarın akşam kandil cami ibadet falan. Hafta sonuda Çanakkaleye gidicem kaynanamlara ziyarete. Tahminim 1 veya 2 hafta sonra bitmiş olur işallah. @DioramaTürkiye hocam sizlerede ayriyetten çok teşekkürler güzel yorumlarınız için. Miğferimi unutmayın sakın derim Bu arada kandiliniz mübarek olsun. Herkeze hayırlı kandiller. 9 Mayıs, 2017 tarihinde Ozan Kaya tarafından düzenlendi 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mcan 624 Mesajı raporla 9 Mayıs, 2017 gönderildi 1 dakika önce, Ozan Kaya yazdı: @mcan hocam ben dönen değilde sağa sola yatan veya havalanıp süzülen bir platformu yapsam. Bana fikirler hakkında detaylı bilgi verirsiniz Can abi hafta sonuna yetişmez. Sadece geceleri bakabiliyorum. Malum yarın akşam kandil cami ibadet falan. Hafta sonuda Çanakkaleye gidicem kaynanamlara ziyarete. Tahminim 1 veya 2 hafta sonra bitmiş olur işallah. @DioramaTürkiye hocam sizlerede ayriyetten çok teşekkürler güzel yorumlarınız için. Miğferimi unutmayın sakın derim Hocam sen o kadar uğraş didin yap et sonra hopyalan zıplayan platform yapıp zor bulduğunuz figürleri deprem sendorumu mu yaşatacaksınız ABu arada şimdiden hayırlı kandiller. 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
MEHMET SELİM ERGÜVEN 384 Mesajı raporla 9 Mayıs, 2017 gönderildi ozan bey sona doğru gidiyorsunuz merakla beklemedeyim final için İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 9 Mayıs, 2017 gönderildi 2 dakika önce, MEHMET SELİM ERGÜVEN yazdı: ozan bey sona doğru gidiyorsunuz merakla beklemedeyim final için Eyvallah hocam sağol finale biraz daha var. Biraz zaman alıcak ama güzel olucak sizlerin sayesinde 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 20 Mayıs, 2017 gönderildi Boyaya başladım arkadaşlar ama ben beğenmedim. Sizce nasıl yapmam lazım. Çok gri oldu. Ben en iyisi rengini açayım bu duvarın. 5 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 413 Mesajı raporla 20 Mayıs, 2017 gönderildi @Ozan Kaya Bey harika devam devam enerjiyi düşürmeden devam. Renk konusunda dark kahve rengi + gri karışımı sonrası ortaya çıkacak renk ile derinlik katılabilir duvar yada taş yapı olan yerlere. Tabi bu benim bireysel düşüncem gelecek tüm yorumları dikkate alıp o yönde değişiklikler yapın derim. Keyifli forumlar. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ozan Kaya 440 Mesajı raporla 20 Mayıs, 2017 gönderildi @DioramaTürkiye reis boya sıkıntım var. Tüm boyalar elimde mevcut değil. Şimdi bu renk yaptım. 3 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 413 Mesajı raporla 20 Mayıs, 2017 gönderildi Bunu güzel düşünmüşsünüz bence şimdi olmuş. İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş