DioramaTürkiye 412 Mesajı raporla Oluşturuldu: 14 Mart, 2017 Merhaba arkadaşlar; Hazırlaması çok kolay, sistemi kurduğunuzda birkaç dakika içinde yüzlerce örnek yapabilirsiniz! Video'da gösterilen çimen kümeleri HO ölçeğine en uygunudur ve diğer modelleme ölçeklerine de kolayca adapte edilebilir. Merak edenlere; Bu videoyu çekmek için Panasonic Lumix G6 kullanılmış ve Lumix 14 - 42mm objektif ve Olympus 40 - 150mm objektif kullanılmış. Aşırı yakın çekimler için Olympus lens ile birlikte verilen Raynox DCR-250 adaptörünü kullanıldığını'da ekleyelim. 3 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Çömez 2 Mesajı raporla 27 Ağustos, 2017 gönderildi (düzenlendi) Statik çimi satın almak yerine kendimiz hazırlayabilir miyiz? Nasıl hazırlandığını bilen var mı? 27 Ağustos, 2017 tarihinde Çömez tarafından düzenlendi 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DioramaTürkiye 412 Mesajı raporla 28 Ağustos, 2017 gönderildi 14 saat önce, Çömez yazdı: Statik çimi satın almak yerine kendimiz hazırlayabilir miyiz? Nasıl hazırlandığını bilen var mı? 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Çömez 2 Mesajı raporla 31 Ağustos, 2017 gönderildi Ben aletin değil bizzat çimin kendisinin malzemesini sormaya çalışmıştım. Bu iplikçikler ekim sırasında belli ki statik elektrikle yükleniyor. Hani prize parmağınızı soktuğunuzda saçlarınızın diken diken olması gibi. İşte verilen bu elektrik karşısında diken diken olacak çim malzemesinin ne olduğunu bilen var mı? 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
igunder 322 Mesajı raporla 31 Ağustos, 2017 gönderildi static naylon static polyester static fiber 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Amasra74 85 Mesajı raporla 4 Eylül, 2017 gönderildi 8/31/2017 - 09:18, Çömez yazdı: Ben aletin değil bizzat çimin kendisinin malzemesini sormaya çalışmıştım. Bu iplikçikler ekim sırasında belli ki statik elektrikle yükleniyor. Hani prize parmağınızı soktuğunuzda saçlarınızın diken diken olması gibi. İşte verilen bu elektrik karşısında diken diken olacak çim malzemesinin ne olduğunu bilen var mı? Bunun için almadığım ip kalmadı. Halıfleks ipi dahil. Ama sonuç hüsran 😕 ip hem çok yumuşak hemde elektriği yedimi diken gibi. Bulan bana da haber versin. Para vermeden yapamadığım bir tek o kaldı... İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Minikbahcem 6 Mesajı raporla 5 Eylül, 2017 gönderildi bırakın yapmayı hazır bulmak bıle cok zor. bende 3mm statik çim ve statik çim ekme aleti var elyapımı değil. o şekilde yapıyorum çim ekme işini 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
albatros09 1 Mesajı raporla 17 Ekim, 2018 gönderildi bir videoda birisinin peruk la yaptığı görmüştüm. peruğu kesti ve boyadı yada önce boyadı sonra kesti tam emin değilim. peruk olan varsa denesin . 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Fiko34 3 Mesajı raporla 24 Nisan, 2020 gönderildi Sanirim en kolay yontem bu gibi..yumusak bi firca olabilir 1 İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş